Ispred Ryana Reynoldsa
0

Lifestyle magazin Fatherly proglasio Dwaynea Johnsona najinteresantnijim poznatim tatom

M. A.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Utjecajni američki magazin Fatherly je poznat po redovnom ažuriranju svojih top listi u koje uvrštava poznate ličnosti iz svijeta showbiza. Dwayne The Rock Johnson, poznati glumac i hrvač, nedavno se našao na vrhu spiska ovog magazina kada je riječ o najzanimljivijim poznatim očevima.

Sa svim poznatim očevima koji su uzeti u obzir pri rangiranju, novinari Fatherlyja su u proteklom periodu napravili intervju u kojem su razgovarali o izazovima koje sa sobom donosi roditeljstvo.

Kako je navedeno u objašnjenju, svi oni koji su se našli na spisku su tu prvenstveno zato što se osim roditeljstva uspješno brinu i za svoje poslovne obaveze, partnere, ali i za svoj vanjski izgled.

Na samom čelu se našao Dwayne The Rock Johnson zbog, kako piše, svoje dominantne pojave i predivnog osmijeha. Odmah iza njega, na drugom mjestu, nalazi se njegov kolega glumac Ryan Reynolds, dok je na trećoj poziciji poznati NBA košarkaš Russell Westbrook.

Četvrto mjesto rezervirano je za Careyja Harta, ekstremnog sportistu, a zatim i za Antohnyja Andersona, Chrisa Pratta te Kanye Westa.

Ubrzo nakon objavljivanja ovog članka oglasio se i The Rock na Instagramu, koji je istakao da je veliki izazov biti otac tri kćerke.

"Bio sam nervozan i uplašen prvi put, ali na kraju sam naučio da će ljubav, empatija i humor uvijek biti neki od mojih najjačih aduta", napisao je The Rock.