Sedamdestogodišnji glumac
149

Liam Neeson izjavio da ne voli snimati seks scene: Ne mogu to ni gledati

L. R.
Liam Neeson (Foto: EPA-EFE)
Liam Neeson (Foto: EPA-EFE)
Glumac Liam Neeson nedavno je u jednom intervjuu izjavio kako ne voli snimati seks scene, jer mu je neugodno.
Nakon što je nedavno jedan od mladih holivudskih glumaca Penn Badgley podijelio s medijima da neće više glumiti uloge koje uključuju seks scene, Liam Neeson je rekao da ga podržava, a u novom intervjuu za Vanity Fair, ovaj sedamdesetogodišnji glumac rekao je da se ni njemu ne sviđaju takve scene.

"Bit ću iskren. Kad vidim scenu seksa, jednostavno je ne mogu gledati. Jednostavno me sram. Znam da nisu stvarne, ali ne mogu to ni gledati", izjavio je Neeson.

Jedna stvar za koju je Neeson rekao da je također nesiguran, ali da je spreman pokušati to učiniti je da konačno počne glumiti komične uloge. Glumac je na kraju rekao da ukoliko se zaista odluči glumiti u komedijama, da će to raditi do kraja svoje profesionalne karijere.

Liam Neeson poznat je po mnogim akcionim filmovima, a fanovi ga najbolje pamte po trilogiji "Taken". Iako ima 70 godina, glumac je prošle godine izjavio da se još neko vrijeme planira baviti glumom. U prošloj godini glumio je u čak tri filma "Blacklight", "Memory" i "Marlowe".