Pohvalila se
556

Leyla Hajrović u Veneciji: Smijali su mi se što sam influenserica, a sada sam na crvenom tepihu

I. S.
Foto: Instagram/leylahajrovic
Foto: Instagram/leylahajrovic
Leyla Hajrović se pohvalila dolaskom na Filmski festival u Veneciji te se osvrnula na to što joj mnogi upućuju kritike jer smatraju da je njena karijera beznačajna.
U opisu snimka je poručila da su joj se smijali zato što je influenserica, a da je sada na crvenom tepihu zahvaljujući brendu Armani Beauty. Svoje pojavljivanje na ovom prestižnom događaju smatra odgovorom svima onima koji su je kritikovali.

"Poenta priče: Nikada ne dozvolite da vas bilo ko omalovažava, držite se svojih vrijednosti, budite ljubazni i radite u tišini", poručila je pratiteljima.

Ona je na crvenom tepihu nosila kreacije Stelle McCartney i Amine Hasanbegović, Bettina Vermillon štikle i Harmesov nakit. Izgled je upotpunila šminkom brenda Armani i podignutom frizurom.

Kao što je već poznato, 80. izdanje Filmskog festivala u Veneciji u mnogome je pogođeno štrajkovima glumaca te je u Italiju pristiglo tek nekoliko holivudskih zvijezda.

Bh. pjevačica Džejla Ramović je također zablistala u Veneciji, a Vogue France uvrstio ju je na listu najbolje odjevenih.