U vezi su od 2012. godine
46

Leyla Hajrović se prisjetila kako su ona i Izet izgledali na vjenčanju: Par slavi godišnjicu braka

N. O.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Supruga bosanskohercegovačkog nogometaša Izeta Hajrovića, Leyla Hajrović, na Instagramu je podijelila njihovu fotografiju s vjenčanja povodom obilježavanja godišnjice braka.
Influenserica bh. korijena i bh. nogometaš u vezi su od 2012. godine, a par danas slavi devetu godišnjicu braka. Tim povodom Leyla je na Instagram storyju podijelila njihovu fotografiju s vjenčanja.

Crno-bijela fotografija prikazuje Izeta u odijelu i Leylu u vjenčanici dok poziraju na stepenicama, a uz nju je napisala: "Prije devet godina izgovorili smo 'da'", uz datum vjenčanja.

Izet i Leyla Hajrović na vjenčanju
Izet i Leyla Hajrović na vjenčanju

Influenserica se prethodno na njihovu desetu godišnjicu prisjetila nekih trenutaka koji su obilježili njihovu vezu, pokazavši koliko se par promijenio kroz godine.

Leyla je sa suprugom promijenila nekoliko mjesta stanovanja. Živjeli su i u Istanbulu, Bremenu, Bilbau, godine 2018. preselili su se u Zagreb, dok od prošle godine žive u Thessaloniku u Grčkoj.

"Za ovih 10 godina preselili smo se 7 puta i živjeli u 5 različitih zemalja zajedno. U dobru i zlu, zdravlju i bolesti. Uvijek zajedno, bez obzira na sve. Jači nego ikad", pisala je svojevremeno.

Inače, influenserka je porijeklom iz Travnika, ali je, baš poput supruga, rođena u Švicarskoj. Kako je ranije istakla, svakom prilikom trudi se doći u BiH.

Svog supruga, koji je karijeru počeo u ciriškom Grasshopperu, a zatim u fokus javnosti došao 2013. zaigravši u reprezentaciji BiH, podržava od samog početka, a par nastoji svaki slobodan trenutak provesti zajedno.