Zajedno 10 godina
710

Leyla Hajrović obilježila godišnjicu sa Izetom i pokazala kako su izgledali na početku veze

I. B.
Leyla je podijelila niz zajedničkih fotografija sa svojim suprugom (Foto: Instagram)
Leyla je podijelila niz zajedničkih fotografija sa svojim suprugom (Foto: Instagram)
Bh. nogometaš Izet Hajrović i njegova supruga Leyla obilježili su 10 godina svoje ljubavi, a influenserka je tom prilikom podijelila niz njihovih fotografija prisjetivši se pojedinih trenutaka koji su obilježili njihovu vezu.

Lejla i Izet počeli su se zabavljati 2012. godine, a dvije godine poslije uplovili su i u bračne vode. Danas važe za jedan od najskladnijih domaćih parova.

Influenserka se sada prisjetila nekih trenutaka koji su obilježili njihovu vezu, pokazavši koliko se par promijenio kroz godine.

Leyla i Izet 2014. godine (Foto: Instagram)
Leyla i Izet 2014. godine (Foto: Instagram)

"Danas je jako poseban dan", započela je Leyla.

Tokom desetogodišnje veze, Leyla je sa suprugom promijenila nekoliko mjesta stanovanja. Živjeli su i u Istanbulu, Bremenu, Bilbau, godine 2018. preselili su se u Zagreb, dok od prošle godine žive u Thessaloniku u Grčkoj.

Par se prošle godine preselio u Grčku (Foto: Instagram)
Par se prošle godine preselio u Grčku (Foto: Instagram)

"Za ovih 10 godina preselili smo se 7 puta i živjeli u 5 različitih zemalja zajedno. U dobru i zlu, zdravlju i bolesti. Uvijek zajedno, bez obzira na sve. Jači nego ikad", pisala je Leyla na fotografijama koje su se nizale na njenom storyju.

Inače, influenserka je porijeklom iz Travnika, ali je, baš poput supruga, rođena u Švicarskoj. Kako je ranije istakla, svakom prilikom trudi se doći u BiH.

Svog supruga, koji je karijeru počeo u ciriškom Grasshopperu, a zatim u fokus javnosti došao 2013. zaigravši u reprezentaciji BiH, podržava od samog početka, a par nastoji svaki slobodan trenutak provesti zajedno. To je jedna i od ključnih stvari zašto imaju jaku vezu.

"Zašto je naš brak toliko poseban? Zato što svaki slobodan trenutak biramo provesti ga zajedno. Zato što volimo biti zajedno i doživjeti stvari zajedno. Imamo posebnu vezu koju mnogi ne mogu razumjeti. Mnogi se u vezama umore i forsiraju stvari s vremenom, ali mi ne. Mi smo tim u dobru i zlu", govorila je Leyla ranije ističući da je Izet i njen najbolji prijatelj.

Inače, Leyla je aktivna korisnica društvenih mreža, naročito Instagrama gdje je prati preko 220 hiljada ljudi. Ne krije kako je njena najveća strast moda te za dobru torbu ili cipele nerijetko da i nekoliko hiljada eura.