Pozirala s osobljem
622

Lepa Brena uživala u večeri u sarajevskom restoranu pred završnu probu za koncerte

I. S.
Screenshot: Instagram
Screenshot: Instagram
Lepa Brena se večeras odlučila opustiti i uživati u večeri u poznatom sarajevskom restoranu, a sutra je očekuje završna proba za koncerte u Zetri.
Naime, fotografisala se s osobljem restorana Baoli. Prethodno je privukla pažnju građana tokom kupovine u Sarajevo City Centeru.

U glavni grad Bosne i Hercegovine je stigla prekjučer kako bi se pobrinula da koncerti koji će održati u Zetri u subotu, 20. aprila i nedjelju, 21. aprila prođu u najboljem redu.

Screenshot: Instagram
Screenshot: Instagram

Također je gostovala u Klix Studiju s Emelom Burdžović. Publici je obećala spektakl i produkciju na svjetskom nivou.

"Kod nas se koncerti ne prave da samo izađeš i da pjevaš. Ima puno pjevača koji smatraju da je njihov glas sasvim dovoljan, ali ja uvijek želim da se zahvalim publici na toj ljubavi i povjerenju. Došle su neke nove generacije koje preko interneta gledaju šta rade neki svjetski pjevači. Željela bih dio te svjetske produkcije prenijeti u Sarajevo koje se te daleke 1984. upisalo među svjetske gradove koji zaslužuju da im pravimo spektakl", kazala je.

Između ostalog je spomenula da na njene koncerte dolaze porodice i da zbog toga treba paziti na to kako se ponaša i kakve pjesme izvodi. Smatra da nikada nije prešla granicu dobrog ukusa.

"Ja sam rođena kao veoma odgovorna osoba. Volim da moj odnos s publikom bude blizak, ali s nekom granicom prema intimnom životu. Mislim da sam sve dala u javnosti što publika treba da vidi. Postoji jedna zavjesa iza koje ne može niko da dolazi", kazala je.