Svratila u shopping
507

Lepa Brena tokom boravka u Sarajevu posjetila tržni centar, fotografisala se s fanovima

N. O.
Lepa Brena u SCC-u
Lepa Brena u SCC-u
Lepa Brena već neko vrijeme boravi u Sarajevu dok priprema dva koncerta u Zetri, a danas je vrijeme odlučila iskoristiti i za shopping.
Naime, pjevačica je posjetila Sarajevo City Centar, a tom prilikom je svratila u nekoliko trgovina odjeće i kozmetike. Lepu Brenu su tom prilikom primijetili i brojni fanovi te je rado pozirala s njima.

Tokom jučerašnjeg gostovanja u Klix Studiju s Emelom Burdžović pjevačica je priznala da nije bila spremna za promjenu vremena i niske temperature te da je ponijela uglavnom proljetnu odjeću pa je moguće da je tržni centar posjetila u potrazi za toplijim stvarima.

Lepa Brena u SCC-u
Lepa Brena u SCC-u

"Moram da kažem da sam zaista iznenađena snijegom i ponijela sam proljetnu garderobu da malo prošetam Baščaršijom i probam te nacionalne i sarajevske specijalitete", kazala je pjevačica tokom gostovanja.

Lepa Brena će ove subote i nedjelje nastupiti u sarajevskoj Zetri, a kazala je i da publici obećava spektakl i produkciju na svjetskom nivou.

Lepa Brena u SCC-u
Lepa Brena u SCC-u

"Jako velika scena, željeli smo pošto se ove godine navršava 40 godina od Olimpijade, pošto sam ja na koncertu sa Đorđem Balaševićem otvorila ZOI, da sad ako budem radila koncert napravim nešto lijepo i spektakularno. Rekla sam napravit ću da te vanvremenske pjesme budu u novim aranžmanima i savremenoj produkciji", poručila je pjevačica.

Istaknula je kako su se potrudili da to bude nešto fantastično, a ona i ekipa su morali doći nekoliko dana ranije kako bi sve pripremili.

Lepa Brena u SCC-u
Lepa Brena u SCC-u

"Kod nas se koncerti ne prave da samo izađeš i da pjevaš. Ima puno pjevača koji smatraju da je njihov glas sasvim dovoljan, ali ja uvijek želim da se zahvalim publici na toj ljubavi i povjerenju", poručila je te istaknula da to radi i zbog mlađih generacija, "Došle su neke nove generacije koje preko interneta gledaju šta rade neki svjetski pjevači. Željela bih dio te svjetske produkcije prenijeti u Sarajevo koje se te daleke '84. upisalo među svjetske gradove koji zaslužuju da im pravimo spektakl", kazala je.