Showbiz
7

Lepa Brena sutra na operaciji, zahvaljuje se svima na brizi

Klix.ba
Nakon nezgode i pada koji joj se dogodio u Novom Vinodolskom, gdje se Lepa Brena nalazila na odmoru sa suprugom Bobom Živojinovićem, a prije koncerta u Makarskoj i Bihaću, folk zvijezda bit će zadržana na liječenju u Ortopedskoj klinici Lovran nadomak Opatije.

Brzom intervencijom hrvatskih ljekara i predusretljivošću kompletnog medicinskog osoblja, ustanovljeno je da je Lepa Brena polomila desnu, ali i lakat lijeve ruke, zbog čega će biti podvrgnuta hirurškoj intervenciji.

Međutim, kako je najpoznatija balkanska muzička zvijezda ranije imala zdravstvenih problema sa trombom, tim ljekara je odlučio da sačeka jutro kako bi se INR spustio u mjeri koja će zadovoljiti hiruršku intervenciju i tada preduzeti operativne mjere.

Stanje Lepe Brene je stabilnom, ona se osjeća dobro, uz nju su osim supruga Bobe i sinovi Stefan i Viktor, kao i kompletno medicinsko osoblje pomenute klinike, saopštila je PRS služba pjevačice.

Porodica Živojinović ovom se prilikom zahvaljuje na velikoj pažnji koju su im ukazali svi zaposleni u Ortopedskoj klinici u Lovranu, ali i svim bliskim prijateljima, kao i cjelokupnoj javnosti širom Balkana na ukazanom interesovanju i brigom za zdravstveno stanje Lepe Brene, navode u saopštenju.