Lepa Brena: Nikad više ne bih ponovo sve ovo radila

Klix.ba
28.12.2012. u 09:44
0
31
Lepa Brena: Nikad više ne bih ponovo sve ovo radila
0
Lepa Brena: Nikad više ne bih ponovo sve ovo radila Lepa Brena (Blic.rs)
Lepa Brena će prvi put nakon 30 godina pjevati u Beogradu za Novu godinu. Kazala je da se raduje tom nastupu, ali da može vratiti vrijeme nikada ne bi bila - Lepa Brena, odnosno muzičarka koja je "harala" bivšom Jugoslavijom i koja i danas ima zavidnu karijeru.
"Razlika u odnosu na doček 1981. godine u Beogradu jeste u tome što sam ja tada bila anonimna devojka koja nikada nije sanjala da će snimiti album i da će napraviti takve rezultate na balkanskoj sceni. Ovim dočekom želeli smo da vratimo stari, dostojanstveni način dočekivanja Nove godine, kada smo obučeni u najlepše haljine, kada imamo najlepšu frizuru, kada se posebno šminkamo... Kada izgledate fantastično, odmah se i osjećate tako", kazala je Brena za Blic.

Istakla je kako bi, da može, idući put odabrala puno mirniji život.

"Ako me pitate da li bih ponovo ovo radila - nikad više u životu! Već sam probala taj kolač i znam mu ukus. Ja bih probala da budem neko nepoznat, anoniman, da gradim karijeru koja je mnogo mirnija, da ne kidam svoj želudac, svoje krvne sudove, svoj mozak... Jednostavno, da imam nekog ko mi ispunjava sve željice, kao i većini žena", kazala je Brena za Blic.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (31)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: