Showbiz
0

Lepa Brena doživjela saobraćajnu nesreću

Sarajevo-x.com
Sunčana Florida umalo je bila kobna za Lepu Brenu. Naime, kako javlja Svet, Brena i Slobodan Živojinović ondje su doživjeli stravičnu prometnu nesreću, svega nekoliko dana prije završetka dvotjednog odmora u Miamiju te povratka u Srbiju.

Do nesreće, koja je srećom prošla bez kobnih posljedica, došlo je kad je na terenac, u kojem su se, brzinom od oko 60 kilometara na sat, vozili Lepa Brena i njen suprug, velikom brzinom naletio drugi automobil. Boba je nagazio na kočnicu, a Brena je rukama prekrila lice i počela vrištati, dok se prolamao zvuk lomljave lima i stakla. U izlijetanju kroz vjetrobransko staklo spriječio ju je jedino sigurnosni pojas. Od siline udarca džip se nekoliko puta zarotirao i odletio desetak metara te se naposljetku zaustavio uz rubnik ceste.

Policija je očevidom utvrdila kako je tragedija izbjegnuta zahvaljujući Bobinoj snalažljivosti te činjenici da je sporo vozio, jer u ovakvim nesrećama često dolazi do prevrtanja terenaca i stravičnih posljedica. Lepa Brena i njen suprug u nesreći su zadobili nekoliko hematoma i posjekotina, no nisu teže ozlijeđeni.

Ipak, pjevačica je bila u šoku zbog nesreće pa su joj morali dati sedative kako bi se smirila.