Ako želi oženiti Bar Rafaeli
0

Leonardo DiCaprio mora postati Jevrej

Sarajevo-x.com
Holivudski glumac Leonardo DiCaprio mora postati Jevrej ako želi oženiti svoju sadašnju djevojku, supermodel Bar Rafaeli.

Otac prelijepe Izraelke Bar Rafaeli navodno je zabranio svojoj kćerki da se uda bez vjerskog vjenčanja.

"Moj otac je rekao da ako se Leonardo ne preobrati u judaizam, neće biti vjenčanja', povjerila se Bar, prva Izraelka na naslovnici magazina Sports Ilustrated, izvoru New York Daily-a.

Zvijezda filmova "Titanic" i "Romeo i Julija", koji se sa 23- godišnjom Bar zabavlja od 2006. godine, nedavno je otkrio javnosti da se želi oženiti njome.

"Apsolutno vjerujem u brak. Želim se oženiti i imati djecu", kazao je 34-godišnji holivudski srcelomac.

Leonardo je , pak, naveo da neće nikome otkiti kada će i na koji način zaprositi svoju dragu. On je od početka svoje karijere nevjerovatno tajnovit kada je njegov privatni život u pitanju.

"Pričati svakodnevno o sebi u javnosti znači definitivnu smrt za glumca. Što više ljudima govoriš o svome ličnom životu i svom karakteru, to ćeš manje imati mogućnost da vjerno predstaviš neki lik, jer će publika automatski pomisliti 'Ne mogu ga zamisliti u toj ulozi'", kazao je DiCaprio.

No, koliko god tajnovit bio, u javnost je procurila informacija da će se vjenčanje sa Bar održati u junu ove godine, naravno ukoliko se budući supružnici i njihovi roditelji usaglase oko religije.