Značajan korak u odnosu
33

Leonardo DiCaprio i Gigi Hadid ponovo u vezi? Zajedno večerali s njegovim roditeljima

L. R.
Leonardo DiCaprio i Gigi Hadid (Foto: EPA)
Leonardo DiCaprio i Gigi Hadid (Foto: EPA)
Leonardo DiCaprio i Gigi Hadid nedavno su viđeni kako ulaze u isti restoran u Londonu, a nedugo nakon toga u isti restoran stigli su i njegovi roditelji.

Kako prenose strani mediji, DiCaprio i Hadid zajedno su večerali u londonskom restoranu, a njima su se pridružili i njegovi roditelji kako bi upoznali slavnu manekenku.

Mediji su ranije pisali da je par prekinuo u februaru nakon kraće veze, ali čini se da su nedavno ipak obnovili svoju vezu. Naime, tu večer DiCaprio je nakon večere odlučio prošetati sa ocem i maćehom jednom od londonskih četvrti, a nešto kasnije im se pridružila i Gigi.

Iako su u restoran stigli odvojeno, DiCaprio je odlučio prošetati u javnosti i pokazati zainteresiranost. Međutim, kako izvor blizak glumcu navodi, nisu svi oduševljeni njegovim izborom djevojke. Naime, par provodi mnogo vremena skupa i njegovi prijatelji se osjećaju zapostavljeno,

Još uvijek nije jasno, kada su DiCaprio i Gigi Hadid obnovili svoju vezu, budući da se nakon njihovog raskida u februaru glumac povezivao s drugim slavnim ženama, a nedavno je i 28-godišnju manekenku Neelam Gill upoznao sa svojom majkom.