Zabava za noć vještica
23

Leonardo DiCaprio i 25-godišnja manekenka uhvaćeni u intimnim trenucima u noćnom provodu

N. C.
Holivudski glumac Leonardo DiCaprio se prepustio nježnim trenutcima sa svojom djevojkom Vittorijom Ceretti, a njezina ruka 'malo je zalutala'.

Glumac i manekenka viđeni su na zabavi u Los Angelesu, a potom su nakratko izašli napolje, nakon čega je Ceretti malo spustila ruku niz Leonardovu stražnjicu.

Leonardo i njegova djevojka su usporili kada su shvatili da ih promatraju i fotografišu, rekli su svjedoci i dodali kako su se odmah se vratili unutra.

Glumac je bio odjevena u bijelu majicu i široke crne pantalone s crnom kapom, dok je Ceretti izgledao kao da je nosio crvenu periku i kostim.

Mediji su otkrili vezu Leonarda i Vittorije kad su sredinom septembra snimljeni kako se ljube u noćnom klubu na Ibizi. Glumac i italijanski model primećeni su kako se zaljubljeno gledaju u oči prije nego što su se počeli ljubiti dok su se zabavljali u noćnom klubu do 4:30 ujutro.

Manekenka je još uvijek u braku s talijanskim DJ-om Matteom Millerijem, za kojeg se udala u maju 2020. godine. Vittoria još na Instagramu ima i zajedničke fotografije sa suprugom, pa se mnogi sada pitaju je li zbog DiCparia njihovom braku došao kraj.