Playboy odbijen
0

Leona Lewis neće se skinuti ni za $1,6 miliona

Sarajevo-x.com
Britanska pop pjevačica Leona Lewis odbila je ponudu tešku milion funti (1,6 miliona dolara) koju je dobila od Playboya da se skine za naslovnicu ovog popularnog muškog časopisa.

Nekadašnja pobjednica reality showa "X Factor" čiji se zadnji singl "Happy" već treću sedmicu nalazi na vrhu američke liste, početkom ove sedmice dobila na razmatranje ugovor od Playboya, u kojem je između ostalog naveden i ovaj šestocifreni iznos.

Osoba bliska pjevačici kazala je za medije kako je Playboy bio uvjeren da će Leona potpisati ugovor sa njima i na taj način 'pokazati da su i dalje relevantni u modernom vremenu'.

"Nema šanse da će se Leona skinuti bez obzira koliko novca ponudili, ona je jednostavno previše sramežljiva", kazao je izvor za Daily Mail.

Atraktivna pjevačica koaj je ovaj četvrtak nastupala na koncertu za pomoć siromašnoj djeci, postala je slavna kada je prije dvije godine pobijedila na britanskom showu "X Factor".

Prošlog mjeseca, članica žirija na ovom takmičenju Danii Minogue je otkrila kako se prije 14 godina slikala gola za naslovnicu magazina, kako bi otplatila dug od 150.000 funti.

Playboy koji iza sebe ima tradiciju dugu 56 godina i dalje se prodaje u više od dva i pol miliona kopija samo u Sjedinjenim Američkim Državama.

Slavne osobe koje su se razgolitile za ovaj časopisu su između ostalih i glumice Denise Richards, Drew Barrymore i Kim Basinger, kao i pjevačica LaToya Jackson.