Nezvanične informacije
0

Leo Messi i Antonella Roccuzo dobili sina Thiaga

Klix.ba
Prema nepotvrđenim informacijama koje dolaze iz Španije, najbolji nogometaš današnjice, Argentinac Lionel Messi, postao je otac.

Iako je bilo predviđeno da će se Messijeva djevojka poroditi u toku naredne sedmice, Antonella Roccuzo rodila je sina Thiaga nešto poslije ponoći u jednoj bolnici u Barceloni.

U intervjuu za španski list El Pais Argentinac je prije nekoliko sedmica priznao kako sa svojim nećacima vježba mijenjanje pelena. Osim toga, prije nekoliko sedmica je kupio veći stan u ekskluzivnom katalonskom naselju Pedralbes.

Antonella i Messi zaručili su se prije dvije godine i o njihovom zajedničkom privatnom životu malo toga se zna. Upoznali su se još u ranom djetinjstvu pošto su njihovi roditelji kućni prijatelji.

Antonella je ujedno i rodica najboljeg Messijevog prijatelja Lucasa Scaglije, tako da se može reći da su zajedno i odrastali. U međuvremenu, Messi je napustio Rosario i otišao u Barcelonu da igra nogomet.

Odlučili su stupiti u vezu 2009. godine kada je Argentinac bio na zimskom odmoru u svom rodnom gradu. Početkom godine pisalo se mnogo o tome kako su prekinuli vezu, međutim, ispostavilo se da je to dezinformacija. Najvjerovatnije, vjenčat će se do kraja godine.