Pozirala sa suprugom
305

Lejla Šebić u izazovnom izdanju za Noć vještica: Često ne dopuštamo sebi zdrav oblik igre

Klix.ba
Foto: Alen Ćirić
Foto: Alen Ćirić
Lejla Šebić, fitness instruktorica i profesorica na Fakultetu sporta i tjelesnog odgoja u Sarajevu, odlučila se za izazovni Catwoman kostim povodom Noći vještica.

"Pretvaranje da si neko drugi prisutno je već u igri djece, taj užitak koji mala djeca imaju često tokom odrastanja zaboravljamo", napisala je.

Dodala je da maskiranje omogućava da ponovo oživimo dijete u sebi, da budemo neko ko u svakodnevnici nismo i da imamo moći koje nemamo.

"Kao odrasli ljudi, uklopljeni u svoje obaveze, često ne dopuštamo sebi zdrav oblik igre, oslobađanje od svakodnevnog stresa, zabavu i opuštenost u kojoj će sve prštati od spontanosti, radosti, vesela, osjećaja slobode. Maskiranje također budi našu kreativnost, maštu i umjetnički izričaj", navela je.

Sa suprugom Amirom Aljijijem i djecom fotografisala se na mostu Festina lente, a zatim su otišli na Horrorwood Halloween Party u kino Bosnu.

Prisutni su uživali u nastupima DJ-a Mahira Beathousea i DJ-ice Kazumi.

Osim što su se gosti odlično zabavili, učinili su i dobro djelo. Naime, agencija Via Media, tim Spectivized i udruženje Ruku na srce će donirati zaradu od ulaznica projektu "Probudi IT duh". U okviru njega će obezbijediti laptope i organizovati IT edukacije za 30 osnovnoškolaca iz porodica slabijeg materijalnog stanja.