Stotine hiljada pregleda
1.3k

Lejla Ramović i njen suprug prave kuću u Mostaru, svaki korak gradnje objavljuju na YouTubeu

Klix.ba
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Lejla Ramović, influenserica i sestra mlade bh. pjevačice Džejle udala se u julu prošle godine, a ona i njen suprug Dino Joldić odmah su krenuli u izgradnju porodične kuće.

O tome kako radovi napreduju Lejla svakodnevno obavještava svoje pratitelje na Instagramu, ali i objavljuje videe na svom YouTube kanalu.

U posljednjem videu koji je objavila jučer Lejla je detaljno pokazala kako su uradili vodu u njihovoj kući u Mostaru.

"Ovaj put smo radili vodu u prizemlju. Dinov babo kao glavni i odgovorni je sa svojom ekipom odradio super posao. Ovim putem mu se još jednom zahvaljujemo, jer znamo da gleda videe. A ni Dino nije bio loš, moramo priznati. Bio je uključen u sve aktivnosti i u svim poslovima se isprobao, uključujući i bagera", napisala je Lejla u opisu videa koji je u manje od 24 sata skupio gotovo 50 hiljada pregleda.

Na njenom YouTube kanalu videi vezani za izgradnju kuće broje stotine hiljada pregleda pa je influenserica otvorila i poseban profil "home2bemostar" na kojem samo objavljuje sadržaj vezan za izgradnju kuće.

Inače, Lejla je rodom iz Goražda, a Dino iz Zavidovića. Spletom privatnih i poslovnih okolnosti preselili su u Mostar gdje planiraju i ostati.