Bivša Miss Hrvatske
107

Lejla Filipović o ratu u Ukrajini: A sprdali smo se kad su misice spominjale mir u svijetu

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Lejla Filipović, supruga Tarika Filipovića i bivša misica i manekenka, oglasila se na svom Instagram profilu o aktulanoj situaciji u Ukrajini.

"A sprdali smo se i kolutali očima kad su misice spominjale mir u svijetu", napisala je Lejla na svom Instagram storyju referirajući se na poruku koje su misice često slale tijekom izbora.

"Želim mir u svijetu", jedan je od najčešćih odgovora koje su davale predstavnice različitih zemalja tijekom izbora za Miss Universe.

Podsjećamo, Lejla koja je rođena u Dubrovniku, 1998. je postala Miss Hrvatske, no nekoliko dana od njezinog proglašenja kao najljepše Hrvatice te godine, oduzeta joj je titula.

Tada se navodilo da je do toga došlo zbog nepravilnosti u radu Ocjenjivačkog suda kao i zbog samo jednog nepravilno popunjenog glasačkog listića. Tada su lenta i kruna za Miss hrvatske oduzeti Lejli i dodijeljeni Ivani Petković.

Pet dana nakon opatijskog izbora, na konferenciji za novinare, obznanjeno je kako se Lejli oduzima titula i kako će nova miss zapravo biti prva pratilja Ivana Petković. Lejla se pojavila na pressici i poručila kako joj se "krunu može oduzeti samo fizički", a uzmu li joj titulu, tužit će direkciju izbora. Budući da je imala podršku drugih misica, Lejla je ipak te godine kao predstavnica Hrvatske otputovala na svjetski izbor ljepote na Sejšele, dok je Petković Hrvatsku predstavljala godinu dana kasnije.