|

"Legla sam kao Rihanna, probudila se kao Britney Spears"

"Legla sam kao Rihanna, probudila se kao Britney Spears"
0
S
Sarajevo-x.com
4.11.2009. u 09:21
3
komentara
0

dijeljenja
"Legla sam kao Rihanna, probudila se kao Britney Spears" Foto: AP
Pjevačica hita "Umbrella", Rihanna, konačno je javno progovorila o neugodnim uspomenama koje nosi na februar ove godine i batine koje je dobila od svog tadašnjeg dečka Chrisa Browna.
U dugo najavljivanom intervjuu za američki magazin Glamour zvijezda porijeklom sa Barbadosa priznala je da su povrede koje joj je momak nanio bile veoma bolne, ali da ju je još više ponizilo što je postala medijska atrakcija.

"Osjećala sam kao da ljudi na internetu od toga prave šalu, a to je moj život. Bila sam razočarana, posebno kad sam našla fotografiju koju su navodno objavile dvije žene", kaže zvijezda.

Fotografija na kojoj se vidi Rihannino lice u modricama navodno je snimljena u policijskoj stanici u Los Angelesu.

Incident u kojem je zadobila povrede desio se u februaru ove godine, prije ceremonije dodjele nagrada Grammy.

"Osjećala sam se kao da sam zaspala kao Rihanna, a probudila se kao Britney Spears. Takav je bio nivo medijske buke sljedećeg dana", priznala je i dodala kako ju je ovaj incident učinio jačom, mudrijom i svjesnijom.

"Ne shvatate koliko vaše odluke utječu na ljude koje ni ne poznajete, kao što su fanovi", kaže pjevačica koja se u intervjuu dražala tema poput posramljenosti, patnje i traume, ne ulazeći u razgovor o tome osuđuje li Browna za sve što se desilo.
Prijavi grešku


Komentari (3)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...