Peta supruga
38

Legenda Pink Floyda Roger Waters oženio se 35 godina mlađom Kamilah Chavis

N. C.
(Foto: Facebook)
Legenda Pink Floyda Roger Waters (78) oženio se peti put, a njegova izabranica je 43-godišnja Kamilah Chavis, koja je bila njegova vozačica.

Waters je na Instagramu objavio da se vjenčao sa Chavis, s kojom je u vezi oko pet godina, objavivši niz fotografija s vjenčanja u The Hamptonsu, gdje posjeduje vilu.

Legenda Pink Floyda je na društvenim mrežama napisala: "Tako sam sretan! Napokon žena koju ću zadržati".

Waters, čija se imovina procjenjuje na 130 miliona dolara, 2018. godine je otkrio kako je Kamilah upoznao nekoliko godina ranije, na jednom nastupu, kad je ona vozila automobil kojim se nakon koncerta vratio nazad u hotel.

"Zapravo sam je upoznao na jednom od koncerata prije nekoliko godina. Radila je u transportu. Ona me je vozila", kazao je.

Njegovi saradnici kažu da je Kamila vozila Watersa na festivalu Coachella 2016. godine.

"Bio sam u jednom mjestu dvije sedmice i bilo je mnogo presjedanja između hotela i mjesta održavanja koncerata. Moje osiguranje sjedilo je sprijeda s njom i razgovarali su, dok sam ja ostao pozadi. Ne znam, privuklo me nešto", kazao je.

Na pitanje kako je napravio prvi korak, dodao je: "Jednog dana sam rekao 'oprostite', a ona se okrenula. Potom sam rekao: 'Je li vam iko ikada rekao da imate lijepe jagodice?' Vidio sam malu reakciju, i to je bio početak".

Prvi put su se kao par pojavili u javnosti 2019. godine na Filmskom festivalu u Veneciji, a zaručili su se ranije ove godine.