Ne osvrću se na kritike
42

Lazar Ristovski prvi put u javnosti s 39 godina mlađom djevojkom, ona ranije pokrenula glasine o vjeridbi

I. S.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Srbijanski glumac Lazar Ristovski je prvi put viđen u javnosti s novom djevojkom Anicom Lazić, koja je 39 godina mlađa od njega.

Njih dvoje su danas posjetili Arhiv Vojvodine u Novom Sadu. Sudeći prema komentarima na društvenim mrežama, mnogi ne odobravaju njihovu ljubavnu vezu.

"Nas je sramota ako njih nije", "Iskreno mislim da oboje trebaju ozbiljno da se liječe. Bolesno", "Sram vas bilo", neki su od komentara. No, oni ne mare za kritike.

Anica je nedavno na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je prsten u prvom planu, što je pokrenulo špekulacije o tome da su se vjerili. No, još uvijek se nisu oglasili povodom ovih navoda.

"Nedjelja je za kolače sa voljenima", navela je u opisu.

Lazar je nedavno proslavio 71. rođendan, a Anica mu je uputila emotivnu čestitku.

"Prije nego što sam te upoznala, bila sam sretna. Sada je ta sreća udvostručena. Uljepšao si mi život na svim poljima i svaki dan pored tebe je blagoslov. Volim te baš takvog kakav jesi. Sretan ti rođendan", između ostalog je napisala.

Podsjećamo, srbijanski mediji su ranije objavili da je Lazar izbacio svoju bivšu suprugu Danicu iz glumačke podjele serije "Dream Team" te angažovao Anicu.