Otputovali na Maldive
84

Lazar Ristovski pozirao u moru s 39 godina mlađom djevojkom, ona navela: Kad on vodi, ja ne pitam gdje

I. S.
Foto: hellomagazin.rs
Foto: hellomagazin.rs
Srbijanski glumac Lazar Ristovski (71) otputovao je na Maldive sa svojom 39 godina mlađom djevojkom Anicom Lazić, a ona se pohvalila fotografijama.

Na jednoj od njih poziraju u moru, a u opisu je navela: "Kad on vodi, ja ne pitam gdje." Prijatelji su joj uputili samo pozitivne komentare, a ubrzo je onemogućila dalje komentarisanje.

"My name is Ristovski, Lazar Ristovski. Volimo vas", glasio je jedan od njih, a Anica je odgovorila: "To mu ja često kažem."

On je u februaru 2022. potvrdio informaciju da se razveo od Danice Ristovski nakon 42 godine braka. Tada je naveo da se nisu razveli zbog treće osobe.

"Vodeći se konzervativnim običajima, možda smo mogli i dalje da živimo zajedno, da bismo se, samo ne znam kome, dokazivali, ali svakako je zdravije i poštenije što smo se odlučili na ovakav korak. Mi smo se u posljednje vrijeme gledali očima koje su izgubile žar, zanos i ljubav koja nas je grijala više od 40 godina", između ostalog je rekao za magazin Gloria.

Anica je ranije pokrenula glasine o tome da ju je Lazar zaprosio tako što je objavila fotografiju na kojoj je prsten bio u prvom planu. No, nedavno je kazala kako joj udaja nije prioritet.

"Ja nisam mnogo maštala o vjenčanju kad sam bila djevojčica niti mi je danas to mnogo važno. Ja to više gledam kao formu, a meni je važnija suština. Nama žena prija da nosimo vjenčanice. Ne patim za tim da se udam. Važnije da mi je živim suštinu ljubavi, a to već imam, hvala Bogu", rekla je.