Ružna situacija
75

Lana Jurčević snimila ženu koja joj iza leđa s gađenjem komentira izgled: Kako je debela

D. J.
Screenshot: Instagram/Lana Jurčević
Screenshot: Instagram/Lana Jurčević
Hrvatska pjevačica Lana Jurčević objavila je na svom Instagram profilu video u kojem je snimljeno kako joj jedna mlada majka iza leđa govori da je debela.
Pjevačica se družila s obožavateljima nakon nastupa i razmjenjivala poklone, a žena ju je promatrala iza leđa.

"Kak' je debela", vidi se kako žena izgovara i onda pravi grimasu.

"Pa šta život nije divan? Bilo nam je super neki dan na nastupu na Europskom trgu, a malo kasnije stižu i fotkice! Ali prije toga desert prije ručka, nešto slatko - ovaj video. Od nekih dobijem poklone koje su sami radili, a od nekih ‘komplimente’. Svega ima. Bitno da je nam bilo top, da smo se naskakali i napjevali… Ali bez obzira… budite nježni jedni prema drugima - nikad ne znate što stoji iza toga. Pa i prema njoj", napisala je Lana uz video i dobila brojne komentare podrške.

"Strašno. Ako si ti debela onda je svijet otišao u k. A ovo susrećemo svaki dan, nažalost. Najgore od svega je što drzi to malo dijete za ruku kojeg 'uči' da je ovo primjereno ponašanje prema drugima", napisala je pjevačica Pamela Ramljak.

"Pogled i komentar jedne ljubomore žene. Lana kraljice naša", "Neugodno mi je umjesto nje", "Pogled ove ženske , bez da je išta rekla....sve govori....A JOŠ JE REKLA.....SRAMOTNO!!!! LANA SAMO NAPRIJED", još su neki od komentara ispod objave.

Podsjećamo, Lana je sama priznala kako je tokom pandemije dobila nekoliko kilograma, ali i dodala da se osjeća sjajno u svojoj koži.