Nova etapa života
38

Lana Jurčević se prvi put oglasila nakon poroda: Prognoze su nam bile nikakve

N. C.
(Foto: Instagram)
(Foto: Instagram)
Hrvatska pjevačica Lana Jurčević nedavno je postala majka, a na svijet je donijela zdravu bebu.

Lana je na svom Instagramu objavila i videosnimak sa trudničkog photoshootinga te pratitelje upitala šta misle da li su dobili dječaka ili djevojčicu.

"Moja najdraža bića na jednom mjestu. U zadnji tren smo napravili fotke za sebe jer nismo imali nijednu skoro trudničku sliku s obzirom na sve što smo prošli… Polako stavljamo tačku na "i" na ovaj period, jer počinje jedna nova etapa, jedan potpuno novi život. Napisala sam napokon i blog 'Moje putovanje' koji sam htjela napisati mjesecima", navela je

Ona je imala rizičnu trudnoću, a u blogu je otkrila kako četiri mjeseca ona i njezin partner nisu nikome rekli da čekaju bebu.

"Mi smo našu bebu čekali i željeli dugo, neki su to prepoznali u mojim suzama na videu koji sam objavila. Nisu to bile, bar za mene, "obične" suze radosnice i 'obična trudnoća'", napisala je, između ostalog, na svom blogu.

Također, dodala je da je njihova porodica za trudnoću saznala nakon što je zbog komplikacija završila u bolnici.

"Četiri mjeseca nismo nikome rekli, baš nikome… Nastupala sam, imala koncerte, putovala, snimila spot i pjesmu - sve je bilo dobro, a onda sam nakon zadnjeg koncerta, zapravo koji dan nakon, završila u bolnici i tako su naše porodice nažalost, umjesto lijepe vijesti, dočekale one za koje nisu znali kako da reagiraju. Niti su se smjeli veseliti, niti su smjeli pokazivali da se brinu i da su van sebe. Niko nije znao ishod, iako nam prognoze bile - nikakve", dodala je.