Lijepa pjevačica
60

Lana Jurčević opet dobila brojne pohvale jer liči na Monicu Bellucci: Je li ono neko rekao da je debela?

I. S.
Pjevačica Lana Jurčević je zbog posljednjih fotografija koje je objavila na društvenim mrežama ponovo dobila pohvale zato što liči na Monicu Bellucci.
Nastupila je u Kotoribi u sklopu manifestacije Dani šibe i ribe. Za ovu priliku odabrala je usku haljinu i štikle. Izgled je upotpunila jednostavnom šminkom, ravnom frizurom i nakitom.

U komentarima su uslijedile pohvale, a neki su naveli da ih je izgledom podsjetila na slavnu glumicu.

Foto: Instagram/lalana
Foto: Instagram/lalana

"Ne znam da li ti je neko već rekao, ali na ovim fotografijama si vrlo slična Monici Bellucci", "Je li ono neko rekao da je debela?", "Neka pričaju ljudi šta hoće, ali definitivno nema ljepše od tebe u Hrvatskoj", neke su od reakcija.

Kao što je već poznato, Lana je prije nekoliko dana objavila snimak na kojem je žena s gađenjem komentarisala njen izgled, odnosno rekla da je debela.

"Hvala na nevjerovatnoj želji da me branite i količini ljubavi i privrženosti koju mi pokazujete. Na tome sam vam zahvalna do neba i uvijek ću biti, ali nećemo vraćati istom mjerom. Ugasit ću komentare na tom videu. Ni ja se ne osjećam dobro kad vidim neke stvari. Kad sam rekla nježnost: to što smo mi javne ličnosti ne znači da smo kante za smeće i da je nama dozvoljeno raditi šta god ko hoće... Prošla su vremena kad smo se s tim mirili", objavila je.