"To je tipično narodski"
17

Lana Jurčević o braku: Nikad nisam bila curica koja je sanjala da se uda

I. S.
Foto: Instagram/lalana
Foto: Instagram/lalana
Hrvatska pjevačica Lana Jurčević je tokom gostovanja u Special Happy Showu, između ostalog, govorila o braku i majčinstvu.
Ona je već duže vrijeme u ljubavnoj vezi s Filipom Kratofilom. Navela je da joj je on i poslovni partner, koji joj pomaže da se brine o finansijama.

"Mene nije lako trpjeti. On je čovjek koji me uspije nasmijati kada sam najnervoznija. 'Resetuje' me momentalno. Ne bi bio moj da je tipičan muškarac, kao što kaže pjesma. S obzirom na to da je moj, mora biti posebna edicija. Sad će šest godina kako smo zajedno", ispričala je.

Kada joj je postavljeno pitanje o tome planira li uploviti u brak ili ostvariti se kao majka, rekla je:

"E, to je tipično narodski. Nemam odgovor na to pitanje. Nikad nisam bila od onih curica koja je sanjala da se uda. Uvijek sam razmišljala da sve moram sama pa ako dođe princ, naći ćemo mjesta za njega… Voljela bih biti majka. Mislim da takve stvari dođu u pravom trenutku. To je osjetljiva tema za žene, osim ako baš žele dobiti bebu kao mlade. No, ja sam uvijek željela prvo posložiti život", ispričala je.

Ova pjevačica je i ranije govorila o ovoj temi. Pratiteljima na Instagramu je navela da je majčinstvo za nju velika stvar za koju su potrebne pripreme.

"Želim u smeće baciti svoj ego, očekivanja, doživljavanje tog bića kao projekta, kao što to, nažalost, mnogi rade... Ne želim projektirati sve ambicije, želje, neispunjene stvari, nego njegovati njegovu autentičnost, pomoći mu u njegovom putu. Uglavnom, jako dugačka i duboka tema koja me je oduvijek jako zanimala", napisala je.