Priznao krivicu
5

Lamar Odom: Žalim što sam imao afere s drugim ženama dok sam bio u braku s Khloe

Klix.ba
Khloe Kardashian i Lamar Odom (Foto: AFP)
Khloe Kardashian i Lamar Odom (Foto: AFP)
Bivša košarkaška zvijezda Lamar Odom tvrdi da je prije 17 mjeseci prevario smrt zbog čega se smatra "hodajućim čudom". U intervjuu za US Weekly je kazao da je imao dva srčana udara nakon kojih je pronađen u komi u bordelu u Las Vegasu. Zbog korištenja kokaina i neodgovornog ponašanja njegov brak s Khloe Kardashian je okončan.

Nakon rehabilitacije Odom radi na dokumentarnoj seriji i autobiografiji. Kaže da je u početku skrivao od Khloe da se drogira, a na djelu ga je uhvatila dvije godine prije razvoda. Ističe da je bila veoma razočarana i da je nakon toga bila svjesna da sve vrijeme koristi kokain.

"I ja sam bio razočaran, ali ne znam da li je to bilo zbog toga što koristim drogu ili što sam uhvaćen. Neću reći da je Khloe prihvatila da se drogiram jer bi to bilo pogrešno, tolerisala je to", kazao je Odom.

Smatra da mu je reality show dao brojne prilike, između ostalih i kod drugih žena koje ga nisu znale kao košarkaša.

"Kada sam postao muž Khloe Kardashian i kad smo se pojavili na TV-u, to je namamilo mnoge žene. Jedina stvar zbog koje žalim jeste to što sam imao afere s drugim ženama dok sam bio u braku. Nisam se trudio da popravim svoj brak, samo sam se želio drogirati. Moj život se vrtio oko droge. Zbog droge je vjerovatno i moja karijera završila brže. Droga je ubila i moj seksualni nagon jer jedino vrijeme kada sam se mogao seksati jeste kad sam bio drogiran", kazao je Odom.

Rekao je da je jedne večeri završio u bordelu jer je bio sam, bilo mu je dosadno i želio se dobro zabaviti. Jedino čega se sjeća jeste da je ležao u krevetu, da su pored njega bile dvije djevojke i da je zaspao. Probudio se četiri dana kasnije u bolnici. Ističe da je bio iznenađen jer je Khloe bila uz njega te da mu je ona mnogo pomogla.

Rehabilitacija je bila ultimatum koji mu je dala njegova kćerka. Tvrdi da je sada čist i da je dobar osjećaj živjeti bez droge.