Showbiz
8

Lamar Odom na odvikavanju, proces liječenja bi mogao biti prikazan u reality showu

Klix.ba
Foto: EPA
Foto: EPA
Bivši košarkaš Lamar Odom prijavio se na odvikanje, a vrlo brzo su se pojavile spekulacije da bi njegovo liječenje moglo postati reality show. Odom je ove sedmice potvrdio da se nalazi na klinici za odvikavanje od droge i alkohola.

"Lamar Odom se nalazi na rehabilitaciji. Nakon razgovora sa porodicom i prijateljima te doktorom Travisom Storkom, odlučio je da je najbolje da se neko vrijeme fokusira na sebe. Želi voditi zdrav život i svojoj djeci biti najbolji otac. Tražio je da poštujete njegovu privatnost i poručio da zaista cijeni ljubav i podršku porodice, prijatelja i fanova. On će o svemu govoriti u januaru u showu 'The Doctors'“, navedeno je u službenom saopćenju.

Ova izjava je odmah potaknula glasine da će se Odom 2017. godine pojaviti u vlastitom reality showu.

Odom je već učestvovao u seriji "Khole i Lamar", a gostovao je i u drugim showovima porodice Kardashian. On i Khloe vjenčali su se 2009. godine, a ona je 2013. podnijela zahtjeva za razvod koji je odgođen jer je Odom završio u bolnici nakon što je u nesvjesnom stanju pronađen u bordelu u Nevadi. Par se službeno razveo 9. decembra ove godine.