"Izgubljena sestra"
38

Lady Gaga zbunila obožavatelje posljednjim izdanjem u javnosti: Je li ovo Kim Kardashian ili ona?

N. O.
Lady Gaga je ostavila obožavatelje prilično zbunjenim nakon svog posljednjeg pojavljivanja u javnosti jer je djelovala prilično drugačije u odnosu na izdanje u kom su je navikli vidjeti.

Američka pjevačica (37) prisustvovala je događaju Clinuvel Pharmaceuticals u Los Angelesu, govoreći na pozornici i pozirajući za fotografije sa prisutnima.

"Ko je ova žena?", pitali su se fanovi nakon što su objavljene fotografije na kojima je više ličila na Kim Kardashian nego na sebe.

Zvijezda serije "American Horror Story" nosila je lepršavu crnu maksi haljinu i kosu koju je stilizirala u lagane talase što je mnoge podsjetilo upravo na Kim.

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Mnogi su istakli da "ne prepoznaju ovu ženu" i u šali su tražili su da se vrati prava Lady Gaga nakon što su vidjeli snimke na Twitteru.

"Ovo je izgubljena sestra Kardashian", dok su drugi čak kreirali anketu kako bi ljudi identificirali zvijezdu – 74,2 posto je reklo da je to Kim Kardashian, a 25,8 posto je reklo da je to bila Lady Gaga.

U komentarima su istaknuli koliko sad poznate ličnosti djeluju slično zahvaljujući estetskim zahvatima.

"Ovo bi mogla biti Kim Kardashian, Beyonce, Adele ili Gaga. Svi sada tako izgledaju", naveo je jedan korisnik.

Mnogi su također ostali zaprepašteni zvijezdinim najnovijim selfijem na Instagramu koji je prikazao njene nove izbijeljene obrve.