|

Lady Gaga u Parizu pokazivala grudi i stražnjicu

Lady Gaga u Parizu pokazivala grudi i stražnjicu
0
S
Sarajevo-x.com
22.12.2010. u 10:10
41
komentara
0

dijeljenja
1/8
2/8
3/8
4/8
5/8
6/8
7/8
8/8
Američka pjevačica Lady Gaga poznata je po svom neobičnom modnom stilu, ali uvijek iznova uspije šokirati svijet. Ovoga puta je bez obzira na hladnoću Parizom prošetala u mrežastim hulahopkama i jedva primijetnom donjem rublju. Ogrnula se muzičarka jaknom, ali vjerovatno joj nije bila od velike pomoći na hladnoći koja "steže" cijelu Evropu.
Kontroverzna umjetnica boravi u Francuskoj nekoliko dana. Trebala je u nedjelju održati koncert u Parizu, međutim otkazan je i pomjeren zbog snježnog nevremena. No, Lady Gaga je odmah odlučila izaći na ulice i susresti se sa svojim "malim čudovištima", kako naziva svoje obožavatelje.

U ponedjeljak uvečer prošetala je ulicama Pariza u posebno dizajniranoj haljini, izloživši svoje grudi minusima, no to joj izgleda nije smetalo, prenio je Daily Mail.

Odlučila se muzičarka za još smjeliju dnevnu varijantu. Odjevena u mrežaste hulahopke ispod kojih joj se jasno nazirala stražnjica plijenila je pažnju brojnih prolaznika i kupaca u jednom pariskom tržnom centru.
Prijavi grešku


Komentari (41)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...