Toples fotografije za Q
0

Lady Gaga: "Smatram se pravom damom"

Sarajevo-x.com
Ekscentrična pjevačica osebujnog modnog i životnog stila Lady Gaga, pravog imena Stefani Germanotta, u novom je broju časopisa Q, za koji je pozirala u toplesu, rekla da sebe smatra pravom damom.

U novom broju poznatog časopisa, Lady Gaga pozirala je u crnim trapericama ukrašenim šiljcima i metalnim lancima oko vrata.

Fotografije su napravljene u decembru prošle godine, tek nekoliko sedmica prije nego joj je dijagnosticirana iscrpljenost organizma.

Iako je poznata po tome da ne nosi puno odjeće, te da je to vrlo često samo donje rublje, Gaga je rekla da je tradicionalnija nego što to ljudi misle, piše Daily Mail.

"Vjerujem u određene institucije poput kuhanja, serviranja večere, brige o porodici. Zbog toga sebe smatram pravom damom", rekla je popularna pjevačica.

Znakovi stresa bili su evidentni i tokom intevjua i snimanja editorijala koji su završili nakon što se pop zvijezda rasplakala.

U intervjuu za magazin Q Gaga je priznala da je vodila "emocionalnu" bitku sa izdavačkom kućom oko njenog individualnog stila.

"Moja slika u javnosti bila je problem izdavačkoj kući. Oko toga sam se borila mjesecima i plakala na sastancima. Kritikovana sam zbog svoje arogancije, jer ako ste žena sa samopouzdanjem, onda ste kučka, dok je to za muškarce normalna stvar", rekla je Lady Gaga.