Prošla bez povreda
9

Lady Gaga pala s pozornice dok je izvodila provokativnu plesnu tačku

M. A.
Posljednji nastup u Las Vegasu poznata američka pjevačica i glumica Lady Gaga neće pamtiti po dobrom. Zvijezda je pozvala jednog fana iz publike da joj se pridruži na sceni nakon čega mu je skočila u naručje, ali on se izgubio tako da su zajedno pali na pod.

"Mi smo mislili da je mrtva", napisao je na Redditu jedan od ljubitelja njene muzike koji je tu noć bio na nastupu.

Iako je većina prisutnih pomislila da su pretrpjeli teže tjelesne povrede, Lady Gaga se vratila da otpjeva singl "Million Reasons" i to skupa s Jackom. Kasnije tokom noći ona je i dokazala da joj pad nije nanio trajnu štetu tako što je izvela komplikovanu, skoro gimnastičku tačku dok je pjevala svoj hit "Bad Romance".

[TWITTER]1185056811126317056[/TWITTER]

"Nevjerovatno je. Toliko se volimo da smo pali s proklete pozornice. Pali smo jedno drugom u naručje. Mi smo kao Jack i Rose iz 'Titanica'. Nakon ovoga bismo trebali zajedno otići na čaj", izjavila je Gaga nakon nastupa.

Iako Lady Gagu incident nije puno potresao, njen "sapatnik" u ovoj situaciji se poprilično loše osjećao, a BBC News prenosi da je čak i plakao nakon koncerta te da ga je poznata muzičarka morala tješiti.