Čekajući nove pjesme
3

Lady Gaga otkrila zašto se u posljednje vrijeme povukla iz javnosti

L. R.
Lady Gaga (Foto: EPA)
Lady Gaga (Foto: EPA)
Lady Gaga nedavno je na svom Instagram profilu podijelila zašto se neko vrijeme povukla iz javnosti.

Naime, ova 37-godišnja zvijezda podijelila je veći tekst s više od 55 miliona pratitelja na ovoj društvenoj mreži. Navodi kako osjeća dužnost da se obrati svojim fanovima, budući da dugo nije objavljivala konkretne informacije o svom životu i karijeri.

"Od prošlog ljeta doživljavam svoju kreativnost na zaista poseban i privatan način. Napisala sam i producirala sam muziku za poseban projekt, mjesecima sam se pripremala za svoj lik u 'Jokeru', vodila sam svoj start-up Haus Labs, bavila se filantropskim radom, a dodatno sam radila na montaži filma 'The Chromatica Ball', istakla je Lady Gaga.

Navodi kako nikad nije bila ispunjena kao sada kada se bavi humanitarnim radom i stvaranjem umjetnosti.

"Možda ne dijelim toliko na internetu kao u prošlosti, ali nadam se da znate da je ovo vrijeme za mene bilo izuzetno ljekovito za moje srce, um, tijelo i kreativnost - da imam vlastiti život koji je samo za mene", poručila je.

Ona je objasnila da i dalje voli svoje fanove te da se to nikada neće promijeniti i da ne može dočekati da izađe "The Chromatic Ball", na kojem vrijedno radi. Nada se da ljudi vole umjetnost koju ona stvara i da fanovi ne trebaju brinuti zbog nje.

Njen posljednji nastup, kojeg je održala na dodjeli Oscara u martu ove godine, privukao je mnogo pažnje kada se nakon svečanog izdanja presvukla u jednostavnu pamučnu majicu i poderane hlače, a odlučila je i skinuti šminku. Izvela je svoju nominiranu pjesmu "Hold My Hand" iz filma "Top Gun: Maverick".