S ukusom za Vanity Fair
0

Lady Gaga: Nikad nisam iskusila istinsku sreću s muškarcem

Sarajevo-x.com
Pjevačica Lady Gaga će krasiti naslovnicu Vanity Faira za izdanje januar 2012. Pored niza fotografija koje će se naći u tom izdanju, pjevačica je dala intervju u kojem je iznijela i nekoliko zanimljivih podataka o sebi i zloupotrebi droga, kao i o ljubavnim vezama.
Prvi put se Gaga pojavila u viktorijanskoj crvenoj haljini sa ogromnim crvenim šeširom. Objavljene su i fotografije na kojima je ona gola: Ipak, nije riječ o neukusnim fotografijama, nema neukusa ni provokativnih poza, niti provokativne odjeće, ali zato ne manjka provokativnih izjava.

"Nikada nisam doživjela potpuno obožavanje od partnera, nemam iskustvo u tome. Nikad nisam iskusila istinsku sreću s muškarcem. Veze znaju biti tako otrovne, to je isto kao droga", dodala je slavna Gaga, prenosi Popcrush.com.

Na drugim fotografijama Gaga je na brodu u dugoj haljini, a iza nje su soliteri New Yorka. Bijela haljina stegnuta je u struku širokim pojasem dok njena pojava izgleda krajnje elegantno. Na jednoj fotografiji se vidi samo lice Lady Gage bez ekscentričnih dodataka.

Gaga je u intervjuu dodala da nikada neće objaviti fotografije sa svog vjenčanja ako se ikada i uda. Brak je okarakterisala kao strašnu instituciju.

"Strašno je kada vas osoba koju volite uvjeri da nikada više nećete biti dovoljno dobri ni za koga drugog. Međutim, ovakve me stvari inspirišu da budem jača i uvijek pomislim da ću toj osobi pokazati ko sam ja", dodala je Gaga.

Poznata pjevačica je rekla da je istina da ju je zaprosio bivši momak Luc Carl, ali da je to sada gotovo te je dodala da i sama sebi može kupiti taj prsten.