Predstavila novi album
29

Lady Gaga na nastupu zablistala u haljinama koje je dizajnirala njena sestra

N. C.
Lady Gaga (Foto: Shutterstock)
(Foto: Shutterstock)
Na nastupu uživo za Westfield Lady Gaga izvela je pjesme sa svog novog albuma "Love for Sale" s Tonyjem Bennettom.

"Love for Sale" je drugi zajednički album američkih pjevača Tonyja Bennetta i Lady Gage, objavljen 30. septembra 2021. u izdanju Columbia i Interscope Recordsa.

Pop zvijezda na scenu je izašla u dramatičnim haljinama iz Topo Studija, nove marke koju je dizajnirala Gagina mlađa sestra, Natali Germanotta.

Za svoj prvi izlazak na scenu, dobitnica Grammyja pojavila se u prozirnoj haljini s perjem te izvela numere "Luck Be a Lady" i jazzy "Poker Face".

Kasnije se presvukla u crnu baršunastu haljinu s prorezom i prošaranim pojasom kako bi otpjevala "Born This Way", "La Vie en Rose", "Fly Me to the Moon" i još mnogo toga.

"Bilo mi je zadovoljstvo pjevati vam danas, hvala vam što ste nas pratili preko mreže. Hvala vam i što ste došli da zajedno sa mnom proslavite novi album 'Love For Sale'", napisala je Gaga na Instagramu nakon nastupa.

Potom se zahvalila sestri na izradi predivnih haljina.

"Hvala mojoj talentovanoj sestri za dizajniranje mojih prekrasnih kostima za scenu", dodala je.

Gagina mlađa sestra Natali (29) je diplomirala na Parsons School of Design u New Yorku i nekad je pomagala dizajneru Brandonu Maxwellu, koji je godinama služio kao Gagin stilist. Dizajnirala je i brojne scenske kostime za svoju poznatu sestru, a radila je i u odjelu za kostime na Gaginom blockbusteru "A Star Is Born" 2018. godine.