Ostavština Audrey Hepburn
164

Lady Gaga na Instagramu se pohvalila dijamantnom ogrlicom starom 141 godinu

Klix.ba
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Na Instagramu je američka muzičarka i glumica Lady Gaga objavila golišavu fotografiju na kojoj je prikazana potpuno bez šminke, a ovom objavom posebnu je pažnju htjela skrenuti na svoju dijamantnu ogrlicu staru 141 godinu.

Naime, Lady Gaga je na svom Instagram nalogu objavila fotografiju na kojoj je prikazana potpuno bez šminke, što je oduševilo njene mnogobrojne fanove širom svijeta s obzirom na to da poznate ličnosti rijetko viđamo u potpuno prirodnom izdanju. Osim što nije našminkana, na fotografiji Lady Gaga nema ni odjeće, a njenu kosu i intimne dijelove tijela prekriva samo bijeli peškir.

Međutim, ovom objavom Lady Gaga je prvenstveno pokušala skrenuti pažnju na ogrlicu koju nosi, a koja je zanimljiva zbog toga što je stara nešto više od 140 godina i zbog toga što ju je nosila nekada Audrey Hepburn.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

"Za dodjelu Oscara iz kompanije Tiffany & Co. mi je ponuđeno da uđem u njihov trezor i da stavim njihov legendarni 141-godišnji Tiffany dijamant. Posljednja osoba koja je ovo nosila bila je Audrey Hepburn dok je promovirala film 'Doručak kod Tiffanyja'. Bila mi je čast nositi ga i on mi je ovu nezaboravnu noć učinio još posebnijom", napisala je Lady Gaga u opisu svoje fotografije.