Interesantna nagađanja
24

Lady Gaga ima novu tetovažu, fanovi pretpostavljaju da je posvećena Bradleyju Cooperu

Klix.ba
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Nakon što su Lady Gaga i Bradley Cooper snimili film "A star is born", njihovi fanovi se nadaju kako će njih dvoje postati par i u stvarnom životu, iako oboje imaju dugogodišnje partnere. Gaga je nedavno uradila tetovažu kojom je "raspalila" maštu fanova.

Obični izlazak sa prijateljima pretvorio se u idealan momenat za tetoviranje, te je Gaga na podlaktici istetovirala note "G-a-g-a", ali fanovi nisu prihvatili samo ovo objašnjenje te su nastavili istraživati, dok jedan od njih nije izjavio kako note također govore "B-c-b-c" što su ustvari inicijali imena Bradleyja Coopera.

Foto: Warner Bros
Foto: Warner Bros

Iako je vrlo vjerovatno da tetovaža znači samo "Gaga", fanovi su ubjeđeni da ona ipak ima veze sa poznatim glumcem, te nastavljaju vjerovati u sretni završetak u kojem su njih dvoje u vezi.

Podsjećamo, Bradley Cooper je u dugogodišnjoj vezi sa Irinom Shayk, sa kojom je nedavno dobio dijete, dok je Lady Gaga u komplikovanom odnosu sa Christianom Carinom za koji još uvijek nije sigurno da li je prekinut ili će se nastaviti.