Showbiz
11

Kylie Minogue je neodoljiva i u 46. godini života, oduševila publiku u Glasgowu

Klix.ba
(Foto: AFP)
Seksipilna Kylie Minogue zagrijala je atmosferu i publiku svojim nastupom na ceremoniji zatvaranja Commonwealth Gamesa u Glasgowu.

Plava "bomba", kako su je mediji nazvali u svojim izvještajima, nosila je korzet crno-roze boje, te crne čizme do koljena kada se pojavila na bini u Hampden Parku.

Četrdesetšestogodišnja pjevačica izvela je nekoliko svojih hitova na događaju koji je okarakteriziran najboljim događajem svih vremena.

"Jeste li svjesni kako svi lijepo izgledate i kako se ja dobro osjećam zbog toga?", upitala je Kylie na bini.

Seksipilna pjevačica promijenila je stajling, te se potom pojavila u bijelo-zlatnoj haljini, te je uz svaku pjesmu imala i koreografiju s plesačima. Jedna od obožavateljica pokušala se popeti na binu i doći do nje, no obezdjeđenje je odvelo na tajni izlaz, te mediji nisu uspjeli saznati o kojoj ženi je riječ ni zašto se njen identitet krije.

Za dobru atmosferu pobrinula se i škotska superzvijezda Lulu koja je napravili partijsku atmosferu. uz svoju pjesmu "Shout". Atlete su se pridružile publici u plesanju tokom nastupa ove zvijezde.

Na stadionu su se pojavili i pripadnici oružanih snaga koji su svirali bubnjeve. Publika je bila prezadovoljna ovim događajem što se dalo primijetiti po reakcijama na stadionu ali i društvenim mrežama.