Intervju za Elle
3

Kylie Minogue: Ponekad gledam svoje lice i vrištim

Klix.ba
Kylie Minogue (Foto: AFP)
Kylie Minogue (Foto: AFP)
Pjevačica Kylie Minogue je priznala da ponekad želi vrištati kada shvati koliko je ostarjela, a svoje lice je uporedila sa specijalnim efektom Stevena Spielberga

Ova 44-godišnja pjevačica je za britansko izdanje magazina Elle rekla da se, iako ponekad ima želju da se oblači i ponaša kao u mladosti, ipak pomirila sa svojim izgledom.

"Neću vam lagati o ovome. Mnogo puta se pogledam u ogledalu i shvatim da je gravitacija pobijedila. Ponekad kada vidim svoje lice pomislim da izgledam kao neki specijalni efekt Stevena Spielberga i jednostavno želim vrištati. Nekad zaboravim da imam 44 godine i poželim da se obučem kao kada sam bila mnogo mlađa. Ponekad se pogledam u ogledalo i izgledam kao da imam 94, a ne 44 godine. To je realnost prije nego se našminkam", rekla je Minogue.

Minogue je također otkrila da nema ništa protiv plastičnih operacija jer se one ne razlikuju od korištenja šminke.

"Još uvijek nisam napravila nijedan korak na tom putu i ne znam hoću li ikada napraviti, ali nisam protiv toga. Šminkamo se svaki dan kako bismo izgledali što bolje i mislim da nema smisla biti kritičan u vezi sa nečim što može izgledati lijepo ako se uradi na pravi način", dodala je Minogue.

Minogue je govorila i o svojoj borbi sa rakom dojke i povezanosti koju osjeća sa svim ženama koje su prošle kroz to.

"Žene mi prilaze na ulici i govore kroz šta prolaze. Saslušam ih i zagrlim ih, zagrlim ih jer shvatam kroz šta prolaze i šta osjećaju. Osjećam bliskost i povezanost sa svakom od njih", kazala je Minogue.