Showbiz
13

Kylie Jenner u toplesu za magazin Complex

Klix.ba
Kylie Jenner se pojavila u posljednjem izdanju magazina Complex gdje na nekoliko fotografija ne nosi ništa osim glamuroznih rukavica, uz izgovor da "želi probati nešto novo".

Iza fotografija stoji Sasha Samsonova, a ilustracije koje ukrašavaju njeno zabavno i golišavo izdanje potpisuje Takashi Murakami. Tema razgovora sa novinarima magazina bilo je njeno nošenje sa slavom i popularnošću njenih usana.

"Ne mrzim svoj život. Sretna sam, ali ako uzmemo u obzir sve što dolazi sa slavom – paparazzi i nemogućnost činjenja normalnih svakodnevnih stvari – voljela bih da vidim kako je to ne biti popularan", rekla je Jenner koja tvrdi da uživa u slavi gotovo cijeli svoj život.

Ona ističe da popularnost nije loša stvar, ali da je odrastanje u slavi svakako teško jer svi posmatraju dječije greške koje bi trebale biti normalna stvar.

Kada su u pitanju njene usne, Jenner se prisjetila kako su oduvijek predstavljale izvor nesigurnosti. Podsjećamo, ona se potpuno transformisala nakon operacije koja je njene usne učinila punijim i gotovo savršenim.