Sa samo 19 godina
56

Kylie Jenner konačno priznala da je imala estetsku operaciju iako je godinama poricala

N. O.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Kylie Jenner konačno je progovorila o svojim estetskim operacijama, nakon što je godinama poricala glasine i tvrdnje o bilo kakvim zahvatima.

"Sredila sam grudi prije Stormi", otkrila je u najnovijoj epizodi reality showa "The Kardashians". Jenner je priznala da je operaciju uradila sa 19 godina, godinu dana prije nego što je dobila svoje prvo dijete s reperom Travisom Scottom, kćerku Stormi, koja sada ima 5 godina.

"Nisam mislila da ću imati dijete kada sam imala 20 godina. Kao, još uvijek su zarastale. I imala sam prekrasne grudi... jednostavno prekrasne. Savršena veličina, savršeno sve. I samo bih voljela da ih nikad nisam ni uradila za početak", rekla je.

"Preporučila bih svima koji razmišljaju o tome da sačekaju djecu", dodala je prije nego što je objasnila da bi ona radila drugačije.

"Očigledno, i ja imam kćerku. Bila bih slomljena kada bi htjela da mijenja svoje tijelo sa 19 godina", navela je u nastavku.

Jenner je ranije negirala da je imala operaciju povećanja grudi, a tek je nedavno priznala da je koristila filere za lice u porodičnom realityju.

"Jedna od najvećih zabluda o meni je da sam bila ovo nesigurno dijete i da sam imala toliko operacija da promijenim cijelo lice. Što je laž. Imala sam samo filere. I osjećam da ne želim da to bude dio moje priče. Uvijek ću željeti da svako voli sebe", rekla je.

U ovoj sezoni njihovog showa, Jenner je pokrenula širi razgovor o standardima ljepote koje je postavila slavna porodica.