Ko izgleda starije?
49

Kylie Jenner (26) pozirala s Jennifer Lopez (53) pa postala predmet ismijavanja zbog izgleda

N. O.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Kylie Jenner prethodnih dana prisustvovala je Sedmici mode u Parizu, a njen izgled postao je predmet ismijavanja i kritika na društvenim mrežama posebno nakon što je pozirala s Jennifer Lopez.

Naime, Kylie se kao i JLo pojavila na reviji brenda Valentino, a pozirajući uz 53-godišnju glumicu reality zvijezda je izazvala brojne komentare.

Jenner je ranije priznala određene zahvate na svom licu, a zbog brojnih filera mnogi su smatrali da pored žene koja je duplo starija - ona zapravo izgleda starije.

"Mogli biste mi reći da su ona i JLo istih godina i vjerovao bih vam", glasio je jedan od komentara, a pisali su i kako je pretjerala s filerima.

Također, ismijavali su je i nakon što je na fotografijama s revije brenda Maison Margiela primijećeno da ima umetke na kukovima kako bi joj struk izgledao uže.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Da se Kylie nije proslavila pojavljivanjem u Parizu svjedoči još jedan video gdje je snimljena na reviji brenda Jean Paul Gultier - a na njenom licu su bile vidljive promjene za koje su mnogi zaključili da su zapravo fileri koji su migrirali.

@voguegermany @Kylie Jenner at the @JeanPaulGaultier Spring/Summer 2024 #couture show in Paris. #voguegermany #kyliejenner #kylie #pfw #parisfashionweek #hautecouture #kyliejenneredit #kyliejenneredits #kyliejennerfanpage #kyliejennerstyle #hautecoutureweek ♬ original sound - daily nicki verse

"Izgleda da joj se lice raspada", samo je jedan u nizu komentara u kojima kritikuju izgled 26-godišnjakinje.