Šest najsramnijih dodira
1

Kuda sve šetaju ruke slavnih osoba

Klix.ba
Slavne osobe iskorištavaju svoj status u mnogim situacijama. Tako je i s njihovim rukama koje se često nađu na nezgodnom dijelu tijela druge osobe.

Justin Bieber je privukao pažnju ove sedmice kada je na njegovoj zvaničnoj fan stranici objavljena fotografija na kojoj se vidi kako desnom rukom dodiruje grudi svoje obožavateljice. To je uradio dok ju je drugom rukom grlio i ljubio je u obraz. Fotografija je ubrzo uklonjena sa stranice BieberFever.Com.

  1. Rihanna i A$AP Rocky iznenadili su sve prisutne na dodjeli VMA nagrada. Tokom pjesme Cockiness reper je prišao prelijepoj Rihanni, poljubio je u vrat i uštinuo za stražnjicu. Ona ga je odgurnula.

  2. Justin Timberlake i Mila Kunis definitivno su šokirali javnost kada su na dodjeli MTV nagrada prošle godine imali vrlo škakljivu scenu. Naime, Justin je objema rukama uhvatio Miline grudi, a ona je svoju ruku stavila među njegove noge. Tvrdili su kako između njih postoji samo platonska ljubav.

  3. Kelly Osbourne odlučila je opipati poprsje 79-godišnje Joane Rivers na prošlogodišnjem događaju Elle magazina. To je učinila pred kćerkom Joane Rivers, Melissom, koja je ostala šokirana.

  4. Glamurozna Nicola McLean mnogo se zabavila sa glumcem Liamom Powellom, koji je bio očaran njenim grudima. Majka dvoje djece uhvaćena je u klubu Essex sa ovim 26-godišnjakom koji je ljubio i dodirivao njeno poprsje.

  5. Victoria Beckham i Eva Longoria postale su dobre prijateljice otkako se Posh Spice doselila u Los Angeles. Ali nijedna fotografija ne govori bolje o njihovoj prisnosti od one na kojoj Victorija objema rukama skriva poprsje atraktivne glumice. Uprkos intimnim pozama u kojima su uhvaćene, one tvrde kako su samo dobre prijateljice.

Eva je fotografiju postavila na Twitter i napisala: "Moja lijepa djevojka Victoria Beckham me podržava".

  1. O fotografiji na kojoj se Jenny McCarthy obrušila na 18-godišnjeg Justina Biebera na bini tokom dodjele Američke muzičke nagrade moglo bi se diskutovati. Naime, mnogo starija Jenny uhvatila je Justina za stražnjicu i poljubila ga u vrat pred brojnom publikom. No, ona u tome nije vidjela ništa sporno.

"Nisam mogla odoljeti, morala sam ga uhvatiti za stražnjicu. On je tako ukusan, tako mali. Htjela sam ga pojesti", rekla je ova 40-godišnjakinja.