Uživali u izlasku
90

Kristijan Iličić ponovo u provodu u Sarajevu: Zabavljao se sa suprugom pa pokazao plesne pokrete

N. O.
Hrvatski pustolov Kristijan Iličić prije jedan dan je stigao u Sarajevo sa svojom suprugom Andreom, a nakon učešća na promociji linije parfema odlučili su uživati u gradu, a posebno u noćnom provodu.

Nakon što su prvu večer nakon promocije parfema završili u noćnom provodu, Kristijan i Andrea i sinoć su uživali u glavnom gradu Bosne i Hercegovine.

Sudeći po Instagram pričama prvo su posjetili poznati restoran Kibe Mahala gdje su uz hranu slušali i muziku uživo, a nakon toga uslijedio je i provod u sarajevskom klubu Sloga.

Društvo im je pravio fotograf i snimatelj Arnej Misirlić, kao i menadžer Sloge Mirza Dedović. Na snimcima se može vidjeti da se ekipa ludo zabavljala te je hrvatski pustolov u jednom trenutku odlučio pokazati i svoje plesne sposobnosti.

Na svom Instagram profilu Kristijan je objavio fotografiju supruge našalivši se da je rekla kako idu "samo na čašu vina".

Iličić je prije nekoliko mjeseci boravio u Hercegovini, a prošle godine u maju je organizovao i meet up upravo u Sarajevu gdje ga je dočekalo na stotine ljudi.

"Sarajevo! Kakva dobrodošlica u ovom prekrasnom gradu", napisao je tada pustolov.