Showbiz
0

Kristen Stewart: Veza s Robertom Pattinsonom nije bila stvarna već proizvod zabavne industrije

Klix.ba
Foto: EPA
Foto: EPA
Zvijezda Twilight sage Kristen Stewart progovorila je o svojoj vezi s glumcem Robertom Pattinsonom kazavši kako ta ljubav nije bila stvarna već proizvod industrije zabave i pritiska javnosti.

Par je bio u vezi pet godina, ali su se razišli nakon što ga je prevarila sa režiserom filma "Snow White and the Huntsman" Rupertom Sandersom 2012. godine.

"Ljudi su toliko jako željeli da Rob i ja budemo zajedno da je naša veza nastala kao proizvod toga. To više nije bio stvarni život i predstavljalo mi je veliki teret. Nije da sam htjela kriti ko sam niti želim kriti bilo šta u svom životu. Samo ne želim biti dio priče za zabavnu industriju", rekla je 26-godišnja glumica.

Foto: EPA
Foto: EPA

Trenutno je u vezi sa svojom bivšom ličnom asistenticom Aliciom Cargile i ističe da je vrlo sretna.

"Nikada ne bih govorila o svojim vezama ranije, ali kada sam počela izlaziti sa ženama to je bila prilika da predstavim nešto pozitivno. Još uvijek želim zaštititi svoj privatni život, ali osjećam da imam dio koji dugujem ljudima. Volim Aliciju mnogo", kazala je.

Foto: AFP
Foto: AFP

Kada je prevarila Roberta dala je izjavu u kojoj je izrazila duboko izvinjenje za bol i sram koji je uzrokovala.

"Ova trenutna indiskrecija ugrozila je najvažniju stvar u mom životu, osobu koju volim i poštujem najviše - Roba", rekla je tada.

Pattinson je sada u vezi sa muzičarkom FKA Twings.