Nakon rastanka sa Pattisonom
1

Kristen Stewart se zaljubila u sina Arnolda Schwarzeneggera

Klix.ba
Kristen Stewart i Patrick Schwarzenegger
Kristen Stewart i Patrick Schwarzenegger
Glumica Kristen Stewart ponovo je zaljubljena. Prema pisanju američkih medija, ovaj put u 19-godišnjeg Patricka, sina Arnolda Schwarzeneggera.

Dvadesetdvogodišnja glumica viđena je za Patrickom na nekoliko zabava u Los Angelesu. Upoznali su se na na jednoj od njih koju je organizirao Taylor Lautner, njen kolega iz filmova "The Twilight". Kako piše magazin Star, Kristen se te noći nije odvajala od sina Arnolda Schwarzeneggera.

“Ostali učesnici zabave su im govorili da idu u sobu jer počeli raditi kojekakve stvari", kazao je izvor za navedeni magazin.

Glumica je trenutno slobodna što se ljubavne veze tiče nakon što je u januaru definitivno okončana četverogodišnja romansa između nje i Roberta Pattinsona.

Odluku o razilaženju donio je sam glumac nakon što ga je Kristen prevarila sa režiserom Rupertom Saundersom.

“Ona je otišla u Los Angleles kako bi bila sa Pattisonom na dodjeli Zlatnih globusa. Međutim, on joj je rekao da to ne želi. Iako je voli, rekao joj je da je za oboje bolje da više ne budu bliski kao što su bili. Kristen je bila razočarana ovakvim potezom, ali je razumjela Robertovu odluku", piše The Sun.