Ne tako obični Oscari
57

Kristen Stewart na Oscare stigla u kratkim hlačama, razmjenjivala poljupce sa zaručnicom

I. B.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Glumica Kristen Stewart na sinoćnjoj dodjeli Oscara pojavila se u nešto drugačijem izdanju od svojih kolegica, a na crvenom tepihu javnost nije poštedjela ni razmjenjivanja nježnosti sa svojom zaručnicom Dylan Meyer.

Zvijezda sage "Sumrak" na crvenom tepihu svečane dodjele Oscara stigla je u kratkim hlačicama koje je upotpunila prozirnom bijelom košuljom raskopčanom do pupka, crnim blejzerom i visokim potpeticama.

Svoj dolazak pred kamere, glumica koja je nominovana u kategoriji za najbolju glumicu za svoju ulogu princeze Diane u filmu "Spencer", upotpunila je sočnim poljupcem sa svojom vjerenicom Dylan Meyer, s kojom je pozirala nasmiješena i držeći se za ruke.
Dylan se modno uskladila sa svojom zaručnicom, no nešto manje provokativno budući da se odlučila za duže pantalone, ali i ravnu obuću.

Ranije ovog mjeseca, Kristen je izjavila kako obožava što je zaručena.

"Osjećam se tako sretnom", izjavila je glumica.

Osim što uživaju u ljubavi, Dylan i Kristen zajedno rade i na pisanju televizijske serije, a iako se taj projekat pokazao kao odlična ideja, Stewart je jednom prilikom priznala kako je u početku oklijevala u toj odluci.

"Ne želite da to utječe na prelijepu vezu koju imate"; rekla je Stewart, no nakon prve epizode bila je oduševljena scenarističkim sposobnostima svoje partnerice.

Meyer i Stewart upoznale su se na filmskom setu 2013. godine, a počele su se zabavljati tek 2019. godine. Prošle godine su objavile zaruke, a još uvijek nij poznato kada će se održati vjenčanje.