Poručila bijesnim fanovima
8

Kristen Stewart: Boli me briga što me mrze

Klix.ba
Kristen Stewart (Foto: Arhiv/AFP)
Kristen Stewart (Foto: Arhiv/AFP)
Mlada glumica Kristen Stewart suočila se s bijesom i napadima svojih fanova koji su joj zamjerili što je prevarila momka Roberta Pattinsona sa režiserom Rupertom Sandersom. Ona im je poručila: Boli me briga što me mrzite.

Kristen je u intervjuu za Newsweek govorila o tome kako se teško nosi sa slavom.

"Nije strašno to što vas mrze ili vole. Ali iskreno, ne brinem o tome jer me to neće zaustaviti da radim ono što mi je volja. Izvinjavam se svima koje sam naljutila jer mi to nije bila namjera", rekla je Kristen.

Twilight zvijezda izjavila je kako sada izlazi mnogo više nego prije te da je svjesnija sebe i svoje ličnosti.

"Počela sam se zatvarati u sebe, ali sada guram sebe naprijed i češće sam s ljudima", dodala je.

Njene noćne more počele su onog trenutka kada su mediji objavili fotografiju na kojoj se ljubi sa Sandersom u svom autu prošlog ljeta. Svi su je osuđivali, a ona je bila prisiljena da se javno izvini Robertu.

"Duboko žalim za bol i sramotu koju sam prouzrokovala meni bliskim ljudima. Ovaj trenutak indsikrecije je ugrozio najvažnije u mom životu, osobu koju volim i najviše poštujem, Robba. Volim ga, volim ga i žao mi je", napisala je Kristen tada u izjavi.

No, par je uspio sve izgladiti te su ponovo skupa. Za razliku od njih, režiser Sanders još radi na popravljanju svog odnosa sa suprugom Liberty Ross.