"Kardashianovi su j**** idioti"
0

Kris Jenner pozvala Daniela Craiga da se izvini njenoj porodici

Sarajevo-x.com
Britanski glumac Daniel Craig najpozantiji po ulozi Jamesa Bonda nedavno je u jednom intervjuu kritikovao porodicu slavne starlete Kim Kardashian zbog njihovog TV showa. Craig je rekao kako se Kardashianovi ponašaju poput j**** idiota, a Kris Jenner, majka slavne Kim, ga je pozvala da se javno izvini zbog toga.

Kris Jenner je pritom rekla da Daniel Craig nije "pravi čovjek" nakon što se nije javno izvinio njenoj porodici.

"Na televiziji se ponašaju kao j**** idioti, a zauzvrat su dobro plaćeni za vlastito ponižavanje", izjavio je glumac.

Tokom intervjua za GQ magazin Craig je iznio svoje mišljenje o cijeloj drami nakon što je u medije procurila vijest da se Kim i njen suprug Kris Humphries razvode nakon samo 72 dana braka.

"Pa vidite, gledate sve to i jednostavno pomislite, znači pravit ću j**** budalu od sebe, a vi ćete mi za to platiti milione. Ne osuđujem to. Zapravo, očigledno već jesam", izjavio je Craig.

Jenner je nedavno uzvratila na ovakvakve Craigove riječi, rekavši da je prešao granicu.

"To što je rekao sigurno ga nije učinilo najboljim muškarcem na svijetu. Prava stvar koju bi pravi čovjek sada uradio je da se javno izvini za sve što je rekao o mojoj porodici. Najlakše bi bilo sada da mi kritikujemo njegovu karijeru, ali se moja porodica neće spustiti na taj nivo", rekla je Kris, majka Kim Karadashian.