Showbiz
16

Kraljevski tračevi: Kate Middleton je stravično mršava i osjeća pritisak kraljevske porodice

Klix.ba
Britanski i američki mediji su u nekoliko navrata dosad pisali o navodnoj krizi kroz koju prolazi Kate Middleton, sve od njenih trudnoća do problema s princom Williamom.

Sada još jedan od izvora bliskih kraljevskoj porodici navodi kako se Middleton nalazi u zdravstvenoj krizi jer osjeća pritisak zbog težine kraljevskog života, piše tračerski Gossip Cop.

Izvještaj je objavljen u magazinu National Enquirer, a u njemu se navodi kako je vojvotkinja "strašno mršava" te kako su oni bliski njoj izuzetno zabrinuti za njeno zdravlje.

The National Enquirer piše kako bi Middleton trebala promijeniti način prehrane.

"Izgleda da ona osjeća pritisak kraljevskog života. Kate mora promijeniti svoje prehrambene navike, niko ne želi završiti s istim problemima kao princeza Diana", kazao je izvor, aludirajući na nepotvrđene navode kako se Diana borila s poremećajem prehrane.

U posljednje se vrijeme pisalo i o tome kako William i Kate idu na terapiju za parove zbog brojnih razloga, između ostalog i načina na koji odgajaju svoje dvoje djece princa Georgea i princezu Cahrlotte.

Prošlog mjeseca je Daily Star pisao kako Middleton želi imati treće dijete i nada se da će začeti do kraja ove godine. Vojvotkinja od Cambridgea navodno ne želi putovati u Brazil na Olimpijske igre zbog straha od Zika virusa.

Catherine, vojvotkinja od Cambridgea, punim imenom Catherine Elizabeth Middleton poznata kao Kate (Reading, Berkshire, 9. januara 1982.), je supruga princa Williama, vojvode od Cambridgea, starijeg sina princa Charlesa i princeze Diane, drugog u nasljednom redu za britansku kraljevsku krunu.

Njihovo je vjenčanje održano 29. aprila 2011. godine te je tim činom postala vojvotkinja od Cambridgea. Dana 22. jula 2013. rodila je sina princa Georgea, trećeg u liniji nasljeđivanja britanskog prijestolja. Drugo dijete kraljevskog para je princeza Charlotte, rođena 2. maja 2015. godine.